2017 01.01.2017  -  31.12.2017
Vejledning

CSGO (CSGO)

Holdet er for spillere, der allerede har en grundlæggende erfaring med spillet. Det forventes, at spillerne har CS:GP prime og har kendskab til de forskellige ”maps”, som bruges i spillet.

Det forventes, at spillerne går åbent og konstruktivt til de træningsøvelser, der forekommer. Der kan forekomme  træningsdage, hvor spillerne skal spille hjemmefra.

 

Turneringer og ligaer

Vi har fået kontakt med ”Praq Ligaen”, som spiller i Viborg. Vores HIF E-sportshold kan komme til at spille kampe imod forskellige hold fra ”Praq Ligaen”.

Her kan vi møde forskellige træningsmodstandere, samt få mulighed for at spille på nye servere. Kampene kan streames på Twitch.

Tilmeld/Læs mere - (1)

FORTNITE (FORTN)
Har du lyst til at mødes med 9 andre som også spiller Fortnite og havde det sjovt? Så er vores nye hold med fFrtnite måske noget for dig. Vi tilbyder et hold med 2 unge instruktører, som vil hjælpe jer i gang med spillet. Der spilles ca. 1½ times Fortnite og max hygge 😉

Tilmeld/Læs mere - (1)

Seniorholdet (SENIO)

Kontakt venligst klubben hvis du er interesseret i holdet og inden tilmelding.

 
Holdet er for de ”lidt” ældre. Så er du 25+ og kunne tænke dig at mødes med andre én gang om ugen til noget hygge gaming, så kom frisk og glad i Houlkærhallen.
Det er 1½ time med hygge og spas for de ældre gamere.

 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Game workshop 2.0 (GAMEW)

I forlængelse til valgfaget “Game workshop” på Houlkærskolens mellemtrin, vil vi på dette hold udforske nogle af de spil og spilgenrer som findes. Vi kommer omkring spil, hvor der skal samarbejdes, konkurreres og arbejdes selv. I vil få et større kendskab til hvilke spil der findes derude, og hvad de kan bruges til.

 

Holdet vil blive struktureret således

Vi starter ud med en gennemgang af hvilket spil vi skal afprøve denne gang, hvor der vil blive forklaret grundprincipperne i spillet. Efterfølgende afprøver vi det i fællesskab. Slutteligt vil vi snakke om hvordan spillet var, og hvad der var godt/ skidt. Hvis det er et spil holdet er enige i at ville spille igen, kan vi tage det op igen efterfølgende, eftersom nogle af disse spil, kan tage flere gange at gennemføre.

 

Tilmeld/Læs mere - (1)

League of Legends (LOL)

Holdet vil blive dannet efter en indledende tryout, hvor alle har mulighed for at deltage uanset niveau.

Vi træner en gang om ugen hver onsdag fra kl 15:30-17:30, og vil i dette tidsrum primært scrimme mod andre hold, såfremt det er muligt. Under træningerne introduceres og analyseres forskellige delelementer af spillet, som f.eks. vision control, kommunikation og win-conditions.
 
Aldersgrænse 15 år
 
Tilmeld/Læs mere - (1)